HomeWinkelUrnenveldmonument in graniet

Urnenveldmonument in graniet

Productcode: W091605

1,067.50 incl. BTW

Wanneer een urnenveld voor meerdere personen is bestemd zal hiermee rekening gehouden worden bij de lay-out van de gravure.

voornaam en familienaam overledene(n)

Klik hier om de lettertypes te zien.

André €0.00 Urnenveldmonument in graniet Axelle €0.00 Urnenveldmonument in graniet Catherine €0.00 Urnenveldmonument in graniet Céline €0.00 Urnenveldmonument in graniet Eveline €0.00 Urnenveldmonument in graniet Georges €0.00 Urnenveldmonument in graniet Gilbert €0.00 Urnenveldmonument in graniet Louise €0.00 Urnenveldmonument in graniet Morgane €0.00 Urnenveldmonument in graniet Victor €0.00 Urnenveldmonument in graniet

Voor de gravure in wit, zilverkleurig, antraciet, oker is er een basisprijs.
Wenst u bladgoud wordt de prijs berekend volgens het aantal karakters en de prijs van het bladgoud.

Wenst u bladgoud wordt de prijs berekend volgens het aantal karakters en de prijs van het bladgoud.
Gelieve het juiste aantal karakters in te geven (letters, cijfers en tekens). Per letter wordt 5 euro gerekend, deze prijs kan aangepast worden volgens de prijs van het goud.

Voor de gravure in wit, zilverkleurig, antraciet, oker is er een basisprijs.

In onderstaande modules kunt u opteren om de gedenksteen zelf te plaatsen, of om hem te laten plaatsen door de plaatsingsdienst van uitvaartartikelen.be.
Bij plaatsing door onze dienst, nemen wij telefonisch contact om de begraafplaats alsook de ligging van het graf te weten te komen.

U kunt de grafzerk kiezen in de granietsoort naar uw keuze. De grafzerk is voorzien van een staand kopstuk in graniet, waarin de naam en data worden gegraveerd.

Jasberg €0.00 Urnenveldmonument in graniet Marlin €0.00 Urnenveldmonument in graniet Paradiso €0.00 Urnenveldmonument in graniet Himalya Blue €0.00 Urnenveldmonument in graniet Mass Blue €0.00 Urnenveldmonument in graniet Vert Tropical €0.00 Urnenveldmonument in graniet Multi Color €0.00 Urnenveldmonument in graniet

Standaard is een graniet grondplaat voorzien van 50 x 50 x 5 cm. Wenst u echter een ander formaat, kunt u dit hier opgeven. Dit kan een prijsafwijking met zich meebrengen. Wanneer u het formaat aanklikt, wordt de prijs automatisch berekend. (Wees wel indachtig dat de gemeentelijke overheid maximumafmetingen oplegt die verschillen van begraafplaats tot begraafplaats.)

- +

Beschrijving

Grafzerk om op een urnengraf te plaatsen.

Afmetingen grafzerk:
graniet blad: 35 x 45 x 11 cm
grondplaat: 50 x 50 x 5 cm (lengte x breedte x dikte)

U kunt de grafzerk kiezen in de granietsoort naar uw keuze. De grafzerk is voorzien van een glasplaat tussen twee graniet zuilen waarin de namen, alsook de data van geboorte en overlijden kunnen worden gegraveerd.

De gravure wordt uitgevoerd in het door u opgegeven lettertype.

U bekomt na bestelling steeds een “proefdruk” ter goedkeuring van de gravure. Daardoor worden fouten zo goed als uitgesloten.

Standaard is een graniet grondplaat voorzien van 50 x 50 x 5 cm. Wenst u echter een ander formaat, kunt u dit hieronder opgeven in de voorziene keuzemodule, “grootte van de grondplaat”. Dit kan een prijsafwijking met zich meebrengen. Wanneer u het formaat aanklikt, wordt de prijs automatisch berekend. (Wees wel indachtig dat de gemeentelijke overheid maximumafmetingen oplegt die verschillen van begraafplaats tot begraafplaats.)

In onderstaande modules kunt u opteren om de gedenksteen zelf te plaatsen, of om hem te laten plaatsen door de plaatsingsdienst van uitvaartartikelen.be. Bij plaatsing door onze dienst, nemen wij telefonisch contact om de begraafplaats alsook de ligging van het graf te weten te komen.

Levertermijn (ook indien met plaatsing): +- 10 werkdagen

Hebt u vragen, aarzel niet om contact op te nemen met troostartikelen.be, we staan steeds tot u dienst!

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Kleur

Graniet

Materiaal

Graniet

Afwerking

Blinkend

Levertijd (dagen)

14