HomeWinkelurnenveldmonument in glas met foto

urnenveldmonument in glas met foto

Productcode: W091620

1,520.00 incl. BTW

Standaard is een graniet grondplaat voorzien van 50 x 50 x 5 cm. Wenst u echter een ander formaat, kunt u dit hier opgeven. Dit kan een prijsafwijking met zich meebrengen. Wanneer u het formaat aanklikt, wordt de prijs automatisch berekend. (Wees wel indachtig dat de gemeentelijke overheid maximumafmetingen oplegt die verschillen van begraafplaats tot begraafplaats.)

Om het grafmonument nog persoonlijker te maken kunt u een eigen foto opladen.

(max. bestandsgrootte 39 MB)
Er werd nog geen bestand gekozen

Mocht de naam niet op de opgeladen foto staan,
gelieve deze hier in te geven.

Mochten de data niet op de opgeladen foto staan,
gelieve deze hier in te geven.

Wanneer een urnenveld voor meerdere personen is bestemd zal hiermee rekening gehouden worden bij de lay-out van de gravure.

In onderstaande modules kunt u opteren om de gedenksteen zelf te plaatsen, of om hem te laten plaatsen door de plaatsingsdienst van uitvaartartikelen.be.
Bij plaatsing door onze dienst, nemen wij telefonisch contact om de begraafplaats alsook de ligging van het graf te weten te komen.

Selecteer ... foto 1 : Zee €0.00 foto 2 : Zonsondergang €0.00
- +

Beschrijving

Grafzerk met foto op glas voor urnengraf

Afmetingen grafzerk:
glasplaten (fogla) : 20 x 15 cm et 45 x 40 cm
grondplaat: 60 x 60 x 5 cm (lengte x breedte x dikte)

U kunt de grafzerk kiezen in de granietsoort naar uw keuze. De grafzerk is voorzien van een glasplaat die door middel van twee inox steunen is bevestigd.

Dankzij het FOGLA procéde, kunt u onderstaand, uw eigen foto opladen, die dan wordt ingebakken op de glasplaat. Dit kan zowel in kleur, zwart-wit of sepia.

U hebt een garantie van 7 jaar op kleurvastheid.

U bekomt na bestelling steeds een “proefdruk” van de foto met de verwerking van de tekst: (naam + datum geboorte en overlijden)

Standaard is een graniet grondplaat voorzien van 60 x 60 x 5 cm. Wenst u echter een ander formaat, kunt u dit hieronder opgeven in de voorziene keuzemodule, “grootte van de grondplaat”. Dit kan een prijsafwijking met zich meebrengen. Wanneer u het formaat aanklikt, wordt de prijs automatisch berekend. (Wees wel indachtig dat de gemeentelijke overheid maximumafmetingen oplegt die verschillen van begraafplaats tot begraafplaats.)

In onderstaande modules kunt u opteren om de gedenksteen zelf te plaatsen, of om hem te laten plaatsen door de plaatsingsdienst van uitvaartartikelen.be. Bij plaatsing door onze dienst, nemen wij telefonisch contact om de begraafplaats alsook de ligging van het graf te weten te komen.

Levertermijn (ook indien met plaatsing): +- 15 werkdagen

Hebt u vragen, aarzel niet om contact op te nemen met troostartikelen.be, we staan steeds tot u dienst!

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Materiaal

Glas met foto

Levertijd (dagen)

21