HomeWinkelTroostattentiesKaarshouder ‘Veraf En Toch Dichtbij’ Grijs

Kaarshouder ‘Veraf En Toch Dichtbij’ Grijs

Productcode: M095634

48.00 incl. BTW

- +

Beschrijving

Deze kaarshouder is een liefdevol geschenk voor wie afscheid moet nemen van een vriend, familielid of geliefde. De persoon die gemist wordt is veraf maar ook in het hart, in herinneringen heel dichtbij. Het gemis wordt erkend en tegelijkertijd is er troost. Het is ook een troostend geschen in tijden van corona waarin we vaak niet lijfelijk aanwezig kunnen zijn bij een afscheidsdienst maar toch troost willen bieden. 

De letters zijn met de hand ontworpen door Maud Bekaert en hebben een warm en lief karakter.

De kaars in de steen is een theelicht in standaard formaat van het merk Spaas (standaard of clearlight). Het kaarsje wordt meegeleverd. Nadien is het makkelijk in de handel te krijgen.

De steen is met de hand en ambachtelijk gemaakt in een mengeling van fijn gemalen marmer en kalk. De grijze steen is gemaakt in hetzelfde materiaal maar is bovendien ook met de hand geschilderd met acrylverf. Beide kleuren zijn sober en neutraal en combineren makkelijk met andere kleuren.

Je kan ervoor kiezen om de steen te laten personaliseren met een naam en/of een sterfdatum. De naam en/of datum worden op de steen geschreven met een zwarte stift. Tijdens je aankoop kan je dit doorgeven in het vak ‘bestelnotities’. Voor het personaliseren van een steen kan er een wachttijd zijn. Die loopt meestal niet langer op dan enkele dagen. De foto’s op deze website zijn beschermd door auteursrechten. Het downloaden en/of kopiëren van de foto’s zonder de toestemming van Maud Bekaert is ten strengste verboden. Alle foto’s op deze website werden genomen door fotografe Kathleen Demey.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Kleur groep

grijs

Kleur

Grijs

Afmetingen (cm)

23 x 12,5 x 2,5 cm

Materiaal

Keramische Gietsteen

Levertijd (dagen)

6